Masszázs és Alakformálás

Ikerláng masszázs – felér egy párkapcsolati tréninggel

Ez a masszázsfajta a fő profiljaink közé tartozik, amelyet Orosz masszázs technológiájából alakítottunk ki. Minden esetben egy Férfi és egy Nő végzi egyszerre, szinkronban a kívánt hatás elérése érdekében. Az Ikerláng-masszázs nagyon erős energetikai masszázs. Ezzel a különleges masszázstechnikával a női-férfi oldaladat energetikailag egyensúlyba hozzuk, oldjuk a testben és a lélekben lévő feszültségeket, érzelmi blokkokat. A lelki problémák görcsöket, csomókat hoznak létre az izomzatban, aminek hatására megváltozik a testtartás is. Az Ikerláng-masszázs a test meghatározott pontjainak finom érintéséből, simításából és enyhe nyomásaiból áll, amelyek mind a fizikai tested, mind a test finomabb rétegeire harmonizáló hatást fejt ki. A gerinc a legfontosabb “antenna”, a testünk adó-vevője. Ha ott sok a feszültség, akkor a finom jelzések alig-alig működnek. A gerinc körül lévő izmok fellazításával újra tudjuk indítani az információáramlást az energiaközpontjaid között. A masszázs hatására az energia blokkok, régi rossz élmények érzelmi súlyai fellazulnak, ezzel beindítjuk az önregenerálódás folyamatát. Egy nagyon pihent, relaxált állapot jön létre benned, ahol megtapasztalhatod a “gondolati csend” állapotát. A testi, lelki fájdalmak enyhülnek, vagy megszűnnek. Az érzékelés élesedése miatt a tudat fókusz is élesedik, így könnyebben átlátod az életed eseményeit.

Ezt a masszázst ajánljuk azoknak, akik szeretnének energetikailag feltöltődni, javítani szeretnének a Férfi vagy a Női egyensúlyuk helyreállításában.

Választható időtartam: 60 perc: 14.000 Ft 90 perc: 18.000 Ft (Minden esetben egy Férfi és egy Nő végzi egyszerre, szinkronban)