Masszázs és Alakformálás

Meditációs masszázs

Gyertyák, illatok, hangok, érintések, hogy a tested és lelked kellően nyitott állapotba kerüljön. A Meditációs masszázs egy különleges stresszoldó technika, ahol téged a test-lélek-szellem egységében kezelünk.

A masszázs elején alkalmazunk néhány légző-gyakorlatot az energiáid beindításához. Végigvezetünk egy meditáción, ami segítségével a fizikai tested izmai fokozatosan ellazulnak, a tudatodban megjelenő képek, érzések, gondolatok lelassulnak. A fizikai és a finom fizikai test megpihen és feltöltődik életenergiával. Ez a regenerálódás, feltöltődés ideje. Ehhez a masszázshoz masszázskrémet vagy masszázs-olajat használunk, amivel a teljes tested átmasszírozzuk. A frissítő masszázs a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt kedvező hatásával javítja az általános közérzetet. Előnyös hatása van a vérkeringésre, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére, valamint a salakanyagok eltávolítására. Mindezzel jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre.

Ezt a masszázst ajánljuk mindenkinek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy tudjanak pihenni, relaxálni. A Meditációs masszázs segít hatékonyabbnak lenni akár a munkában, akár a tanulásban. Segít a hosszan tartó, koncentrációt igénylő feladatoknál a figyelem, az összpontosítás fejlesztésében.

1,5 óra szabadság a mindennapok zűrzavarából: 13.500.- Ft

Két masszőrrel is választható: 60 perc: 13.500 Ft 90 perc: 17.500 Ft (Minden esetben egy Férfi és egy Nő végzi egyszerre, szinkronban)